top of page

BIOSCICAT inicia l'estudi de l'única població ibèrica de la “Caragola del Cap de Creus”


Els pròxims mesos el programa Irrepetibles de BioSciCat comptarà amb el suport de la Fundació Biodiversitat, del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, així com amb la col·laboració del Parc Natural del Cap de Creus per a l'estudi de la “Caragola del Cap de Creus” (Erodiumfoetidum); una planta endèmica i amenaçada, declarada En Perill d'extinció, que només subsisteix en dos racons del món aïllats entre ells, el Golf de Lleó a França i el Cap de Creus a Catalunya.


Aquesta iniciativa cofinançada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEDER) permetrà realitzar una sèrie d'estudis sobre l'espècie, centrats en la seva ecologia, distribució, i evolució poblacional, amb l'objectiu d'establir les bases per a la redacció del Pla de recuperació de l'espècie.


Amb el suport:88 views
bottom of page