top of page

Maria del Mar Bonet i BioSciCat col·laboren per produir “Les Illes de la Pell Blava”, un homenatge a


El proper divendres 1 de març, coincidint amb el dia de les Illes Balears, veurà la llum el curtmetratge “Les Illes de la Pell Blava”, un homenatge a un dels paisatges més icònics i irrepetibles de la Mediterrània, i un tribut a una manera ètica i estètica única de relacionar-se amb la natura: la dels homes i dones que han poblat durant mil·lennis les Illes Balears i que amb les seves mans han edificat un paisatge cultural únic i irrepetible.


Ha estat produït amb la finalitat d’alertar als hereus d’aquestes illes (i a tots aquells que s’han sentit atrets per la seva bellesa alguna vegada) de la extrema fragilitat de la seva pell.


“Les Illes de la Pell Blava” és un assaig per cercar noves fórmules audiovisuals que permetin arribar al gran públic i plantejar una veritat tan incòmoda, com innegable: el paisatge en el que hem crescut ens ajuda a comprendre qui som, la manera com el tractem, també.


El curtmetratge ha estat impulsat i produït per BioSciCat gràcies a les col·laboracions desinteressades de Maria del Mar Bonet (interpretació del “Cant de la Sibil·la”), la discogràfica Picap©, i MN Films© (producció tècnica).


Tot i tractar-se d’un curtmetratge de format breu (un microaudiovisual destinat a ser distribuït principalment per xarxes socials i a través de cunyes televisives), és el resultat d’una complexa i minuciosa producció tècnica i artística executada durant més de dos anys.48 views
bottom of page