top of page

Pròximament "The Blue Skin Islands"


Pròximament veurà la llum "The blue skin islands", un microaudiovisual elaborat per BIOSCICAT per a reivindicar la conservació de les Illes Balears.


A través d'ell s'homenatja la fràgil bellesa de la “pell” Balear, un paisatge la textura del qual és irrepetible. L'audiovisual pretén ajudar a crear la consciència col·lectiva que la lenta destrucció d'aquesta pell representa l'esvaïment d'una estètica i una manera màgica i poètica d'entendre la vida.


Les Illes Balears han estat l'últim reducte en el qual s'han conservat les essències més atàviques del món mediterrani. Així ho demostra el fet que s'hagin convertit en l'únic racó de la vella Europa en el qual mai va deixar de ressonar el “Cant de la Sibil·la” (declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO), un cant d'origen medieval que és part del ressò i la llum d'aquesta pell blava.


La seva producció ha estat possible gràcies a la col·laboració de MN Films© (producció i realització tècnica), Maria de la Mar Bonet (“Cant de la Sibil·la”), la discogràfica Picap (drets d'enregistrament) i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca dels Illes Balears (enregistraments en la xarxa de Parcs Naturals de les Illes Balears).


El seu llançament en xarxes socials i altres espais de projecció està previst durant la tardor de 2018.

115 views
bottom of page