top of page

La Generalitat de Catalunya i la Unió Europea recolzen BioSciCat promovent l’ocupació juvenil a trav


Els propers mesos BioSciCat comptarà amb el recolzament econòmic del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya per la contractació de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Es tracta d’una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil que es troba cofinançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.


Gràcies a aquesta subvenció, que fomenta la contractació de joves qualificats que s’incorporen per primera vegada al mercat laboral, alguns del Projectes de BioSciCat que es troben actualment en desenvolupament es veuran beneficiats. Per tant, aquest recolzament, a més de promoure la integració dels joves a l’escenari professional que han escollit, servirà en aquest cas per ajudar a fer realitat projectes de conservació biològica i de comunicació en matèria de preservació de la Natura.

37 views
bottom of page