La Generalitat de Catalunya i la Unió Europea recolzen BioSciCat promovent l’ocupació juvenil a través del Fons Social Europeu

December 3, 2018

Els propers mesos BioSciCat comptarà amb el recolzament econòmic del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya per la contractació de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Es tracta d’una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil que es troba cofinançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

 

Gràcies a aquesta subvenció, que fomenta la contractació de joves qualificats que s’incorporen per primera vegada al mercat laboral, alguns del Projectes de BioSciCat que es troben actualment en desenvolupament es veuran beneficiats. Per tant, aquest recolzament, a més de promoure la integració dels joves a l’escenari professional que han escollit, servirà en aquest cas per ajudar a fer realitat projectes de conservació biològica i de comunicació en matèria de preservació de la Natura.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SÍGUENOS
ENTRADAS DESTACADAS
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Vimeo

Maria del Mar Bonet i BioSciCat col·laboren per produir “Les Illes de la Pell Blava”, un homenatge a les Illes Balears [Estrena 1 de març]

February 26, 2019

1/2
Please reload

HISTORIAL DE ENTRADAS
Please reload